top of page

GARAGE EN HERSTELDIENST

Bij Garage Vantieghem maakt u kennis met onze persoonlijke service. De service zoals u van een echt familiebedrijf mag verwachten. In onze garage in Heestert kan u terecht voor een groot aanbod aan nieuwe personenwagens en tweedehandswagens van diverse merken. Uiteraard geniet u ook van een uitstekende service na verkoop.

Klantvriendelijke en stipte service

Wij zijn met name gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Audi. Als u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehandswagen moet u zeker ook naar ons aanbod vragen. 

U krijgt van ons de garantie van een klantvriendelijke en stipte service. Dit ervaart u wanneer u uw wagen binnenbrengt voor een onderhoud, herstelling, aanpassing of carrosseriewerk. Wij beschikken ook over een bandenservice en aircoservice (ook voor het nieuwe koelgas R-1234YF).

ONDERHOUD

Onderhoud van alle merken en nazicht voor keuring.

AUTO ACCESSORIES

Zoekt u bepaalde onderdelen voor uw auto? Wij vinden en installeren ze!

CARROSSERIE

Garage Vantieghem, uw partner voor alle carrosseriewerk.

LEG UW AFSPRAAK VAST

Wilt u graag een proefrit maken? Langskomen voor een onderhoud of gewoon een koffietje komen drinken? Aarzel niet om ons te bellen of mailen voor een afspraak of advies!

Wij hebben ook een vervangwagen ter beschikking!

DE BESTE OPLOSSING VOOR UW AUTO. 

Een perfecte service voor uw wagen? Zoek niet verder. Bij Garage Vantieghem kan u terecht voor elk type wagen. Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda maar ook voor alle andere merken kan u bij ons terecht. Ook voor een nieuwe wagen kan u bij ons langskomen. Wij geven u dezelfde voorwaarden / garanties als een merk-dealer en bieden daarnaast ook een persoonlijkere en grotere service, een scherpere prijs en alle herstellingen gebeuren in eigen atelier.

Icons-openingsuren Vantieghem.png

FLEXIBELE 

OPENINGSUREN

Icons-prijs Vantieghem.png

ONKLOPBARE
PRIJZEN

Icons-kwaliteit Vantieghem.png

PROFESSIONELE

KWALITEIT & SERVICE

TN1847-tiguan-exterior-side-10-6-1.webp

De nieuwe Tiguan

Ondek hem snel bij Garage Vantieghem!

vertrouwde kwaliteit voor een betaalbare prijs bij Garage Vantieghem

Bosch autocrew.png
2de hands Garage Vantieghem.jpg

Ons Aanbod

ONDEK HET HIER
bottom of page